FTW Country Sports Tullamore Dew & SFTCH Country Sports Victory 2022

FTW Country Sports Tullamore Dew eller Zita, som hon kallas, är en dotter till FTW Country Sports Gamekeeper och DKFTCH Windarra Josh, en kombination som visade sig ge mycket starka och duktiga avkommor. Zita är en cool tik med stor jaktlust och en fantastisk mentalitet. Hon vann sin första öppenklass med övertygelse och lovorden östes över henne och husse Lasse Ek, som också debuterade på jaktprov. Lasse har sedan fört Zita i vinnarklass med stabila resultat, senast med CoM på JSKs mästerskapsprov 2019.
2019 fick Zita sin första kull, som utvecklats jättefint både egenskapsmässigt och sundhetsmässigt och under hösten 2021 börjat visa framtassarna på jaktprov.
 
SFTCH Country Sports Victory eller Truls som han kallas är en unik hund i många avseende. Den i särklass mest framgångsrika jaktspringerhane i Sverige någonsin. Ingen annan har vunnit så många vinnarklassprov i så skarp konkurrens som han gjort. Totalt stabil, fantastiska markerings- och apporteringsförmåga, stark och smidig, trots att han är en stor hane.
En makalös förmåga att koppla av och förhålla sig cool trots mycket vilt och konkurrens från andra hundar.
Truls kommer från en framgångsrik kull mellan SFTCH mästerskapsvinnare 2012 Country Sports Arrietta och SFTCK DKFTCH Flushmore Pepper som också han vunnit det svenska mästerskapet 2017 och det danska mästerskapet 2016
 
I kombinationen kan det bli både brun och vita samt svart och vita valpar, eftersom Truls bär på anlaget.
 
Zita kommer att lånas in för att paras på sitt löp som troligen kommer i december 2021 med valpar som är klara att flytta hemifrån i april/maj 2022.

Valparnas stamträd

      GBFTCH Buccleuch Pepper  
   SFTCH DKFTCH Flushmore Pepper     
      SFTCH DKFTCH Chaser Gosforth Glow af Sweepstake
           
 SFTCH Country Sports Victory       
           
      FTW Langebjerg Boy of Roughshooters 
   SFTCH Country Sports Arrietta     
      SFTCH Roughshooters Abbey  
Valp          
      INTFTCH Skronedale Romulus  
   DKFTCH Windarra Josh af Blackmoor     
      Windarra Zeta   
           
 FTW Country Sports Tullamore Dew       
      GBFTCH Whitehope Revel af Chaser  
   FTW Country Sports Gamekeeper     
      FTW Roughshooters Staropramen