Country Sports Gnista kommer och Nettlefields Falco

Country Sports Gnista kommer att paras med Nettlefields Falco vid sitt kommande löp i december 2021.
 
Gnista är en ung tik med alla de rätta attributen för en labrador. Otroligt lättränad, stor arbetsvilja, mycket will to please, tydlig av- och på knapp, spontant på allt vilt, vattenpassion och stark simmare, bra päls, tyst och cool i ”heta läge” på jakt. Gnista har varit med på såväl stora andjakter, som kräver mycket passivitet och väntan under pågående skytte, som roughshooting där hon får gå passiv bredvid mig när mina spaniels arbetar framför. Hon har verkligen förmågan att kunna koppla av och på, vilket är en förutsättning för att fungera väl på detta sätt. När hon jobbar är det full fart och fokus på uppgiften. Hemma är hon, precis som sin mamma och mormor, en riktig soffehund!
 
Gnista är efter Glenbriar Play of Perdix Gundogs u. Country Sports Flame.
Sundhet i topp med HD A, ED UA samt ögonlyst UA. SD2 clear.
 
Falco är en mycket tilltalande hane, stark och muskulös med mörk bärnstensfärg. Han har en absolut enastående markeringsförmåga som kan få en att häpna. Faktiskt har jag bara sett den hos hans mamma och mormor (Mamma heter MPM 15 Country Sports Black Pearl och mormor MPM 08 SFTCH SWTM Perdix Gundogs Proud Mary). Falco kommer från en mycket stark tiklinje som går tillbaka på min Mary, som fortfarande är en av Sveriges mest vinstrika labbetikar.
Hälsan i topp med HD A, ED UA samt ögonlyst UA vid en ålder av 8 år. Falco har lämnat ett par valpkullar med mycket fina resultat både hälsomässigt samt resultatmässigt på jaktprov.
Falco används mycket på andjakter men även vanliga mindre jakter. Han har också en fin av- och påknapp och är supermysig ”soffhund”. 
 
I denna kombination kan det bli alla varianter av gult samt svart.
GBFTCH Kathmandu Ruadh of Donian
Silversnipe Ranger 
Silversnipe Nitty Gritty
Nettlefields Falco
Beechbrook Rocket
MPM14 Country Sports Black Pearl
MPM 08 SFTCH SWTM Perdix Gundogs Proud Mary
Valp
IEFTCH GBFTCH Waysgreen Apollo
Glenbriar Play of Perdix Gundogs
Blackthorn Coxa of Glenbriar
Country Sports Gnista
MPM12 DKFTCH DKTM Jobeshill Olof
Country Sports Flame
MPM 08 SFTCH SWTM Perdix Gundogs Proud Mary