Händerna i luften!

Ja de kommer snart inte ner utav all glädje som mina valpköpare ger mig!
I helgen som gick startade flera Country Sports-hundar på prov och återigen fanns flera med i toppen.
 
Debuterade gjorde Country Sports Zico med matte Anette Nilsson som gjorde två fina släpp med en oförglömlig apport och en strålande matte! De placerade sig som 3e vinnare i öppenklassen och ska ha all cred för fint fint jobb! Stolt mamma är FTW Country Sports Divine och pappa heter Helmsway Honourable Lad af Guns Choice.
 
I vinnarklass blev det mycket mycket spännande då två hundar kallades upp till run off. Oavsett utgången av den var jag mäkta stolt över att ha två av ”de mina” med.
 
Country Sports PrimaDonna, denna gång förd av Edvard Fång, har gått från klarhet till klarhet och skulle nu tampas med Lasse Sloths Pearljam Dancer, dock visste ingen om vilken av placeringarna.
Med i toppen fanns nämligen fler hundar bland annat FTW Country Sports Flash, som även han fortsätter att visa en fullständigt superstabil form med sin matte Sophie Slettengren.
 
Vinnare blev Lasse med sin ”Sally” och 2:e vinnare på vinnarklassprovet blev PrimaDonna (e. DKFTCH SFTCH Flushmore Pepper u FTW Country Sports Divine). 
 
C S Flash fick CoM och är så jämn i sin prestation.
 
TACK även till alla andra valpköpare som vågar prova på att starta och som inte ger upp. Det ör otroligt mycket som ska stämma på ett jaktprov och man har inte alltid otur! På det igen och glöm inte – ni har precis lika bra hundar när ni åker hem som när ni åkte dit!