STOLT – STOLTARE – STOLTAST

Det finns nästan inga ord för att beskriva mina otroligt starka glädjekänlsor över mina duktiga valpköpare och deras framgångar på jaktprov senaste tiden.
Förra helgen blev det nära nog storslam för Country Sports kennel då FTW Country Sports First Lady verkligen bevisade sig värdig sitt namn – och blev 1:e vinnare i vinnarklass och därmed SFTCH!
 
2:e vinnare blev hennes bror C S Il Divo från samma kull (Diva med SFTCH DKFTCH Flushmore Pepper).
 
I öppenklassen debuterade ytterligare ett syskon från samma kull, C S PrimaDonna som tilldelades en 2:e vinnare. VILKEN KULL!!!!
 
Ytterligare en C S hund visade framtassarna med råge – C S Macduff (Game med SFTCH DKFTCH Flushmore Pepper) som debuterade på prov med likaledes debuterande husse. En 3:e vinnare i öppenklass samt Guns Chice och direkt efter detta valde Björn att efteranmäla till vinnarklass OCH gick igenom två släpp med så bra prestation att de tilldelades en 4:e vinnare!
 
Å helgen dessförinnan så visade SFTCH C S Victory, C S Tullamore Dew och C S Grouse att de hör hemma i vinnarklass genom placeringar och CoM.
 
Jag sparkar Jantelagen långt åt fanders och utbrister i ett stolt och glatt – FY F-N VAD VI E BRA!
Min tiklinje visar än – och inte bara en gång utan många gånger – att den är stark och nedärver precis det vi vill se i våra spaniels.
 
SÅ jag är STOLT och innerligt TACKSAM för att valpköpare vill föra fram hundarna till dessa fina prestationer.