Snus 11 år

Det känns inte som att det snart är 11 år sedan jag hämtade hem Snus från Jylland. En väldigt stormig båtresa och därefter en mardrömsliknande bilresa i snöstorm inledde vår tid tillsammans.
Snus sov tryggt i lugnt i min famn oavsett uppståndelse.
Å trygg och lugn har han fortsatt att vara. En fantastisk hane att ha tillsammans med valpar och unga hundar.
En underbar, pålitlig och extremt arbetsam jaktkamrat som aldrig lämnar något kvar i markerna!
Under ett par skälvande dagar i början av året trodde jag inte att vi skulle få mer tid tillsammans. En gigantisk tumör på mjälten (2,5 kg) höll på att sätta stopp för vår tid tillsammans, men veterinärerna tyckte att allt i övrigt var så bra så det blev en operation som gav mig en ny Snus tillbaka.
Efter detta har han på äldre dagar fått dambesök, något som givetvis uppskattats mycket.

Jag är så glad för att en av hans avkommor kommer att gå vidare i avel under våren för alla borde få ha en egen Snus!