Ess och Heroes valpar 6 – 7 veckor

Jamen var tar tiden vägen? De små godingarna har nu utvecklats till små pirayamonster med sylvassa gaddar som gärna tränar sig i engrepp på vader, hälsenor eller andra utskjutande kroppsdelar. De älskar att upptäcka omvärlden som numera även blivit snöklädd – något som jag är tacksam över eftersom småttingarna ska flytta långt norrut i denna kullen.
 
Med ett tålamod utöver allt annat är mamma Ess en fin ciceron i livet, men äntligen har extra (superdupermorsan)mamman Funny fått äntra scenen. Hon tar sitt uppdrag på fullaste allvar och vallar småttingarna i trädgården när mamma Ess passar på med lite ”egentid” i snödrivorna.
 
Mammas matbar är fortfarande öppen även om jag försöker få den att sina nu och valparna äter sitt goda torrfoder från UniQ tre gånger/dag – med MYCKET god aptit. Perfekt att redan nu träna inmalning inför måltiderna då de kommer rusande för att få äta.
 
I veckan som kommer är det dags för bilåkning, valpbesiktning och ett tungt hjärta inser också att det är sista veckan tillsammans med några av godingarna.