Spännande tider

Abby är parad med DKFTCH Borrikanni Flush af Dalumore.
”Sam”, som han kallas, har jag nu följt ett par år och gillar verkligen vad jag sett. Han är en superfin hane i perfekt storlek med drive och tryck i terrängen, men med ett superfint temperament i hemmet. 
Sams pappa – GBFTCH Buccleuch Pepper – behöver knappast någon närmare presentation (för er som inte känner till honom så har han en egen promotionsvideo på youtube!) har lämnat fantastiska avkommor över hela världen vid detta laget. Sams mamma Wintonwildfowler Dona Calesa, eller Jade, som hon kallas har jag också kunnat följa ett par år och det är definitivt en tik jag gillar. Makalöst kraftfull och kanske aningen tuff att styra, men med Pepper-kombinationen ser jag balans och rätt proportioner i Sam.
 
Min lilla Abby – ja hon är liten 12-13 kg muskler är inte så stort, men jösses vilket hjärta den lilla tösen har. Älskar alla och älskar att jaga. Går hårt och tufft i terrängen med en superfint sök som liknar mamma Divas – spontant bra på att använda vinden och räds absolut inga björnbär eller taggar. Lugn och sansad inomhus och en riktig nallebjörn i famnen. Att hon inte blivit startat på prov beror på en rad olyckliga omständigheter i mitt liv. Hon har dock två syskon i samma kull som båda startas i vinnarklass och gör det med den äran.
 
Både Abby och Sam är HD-röntgade med fira (utmärkta höfter) och är givetvis sunda på alla upptänkliga sätt.
 
För er som är nyfikna finns en stamtavla på de förhoppningsvis små yngel som ska växa till sig i magen. Vid nyår, eller strax efter hoppas jag få välkomna dem till världen.
     INT FTCH Hattonswood Broc
   GBFTCH Buccleuch Pepper   
     INT FTCH Annickview Breeze
 DKFTCH Borrikanni Flush af Dalumore     
       
     Wintonwildfowl Don Aladino
   Wintonwildfowl Dona Calesa   
     Cardinalis Dona Rosina 
Valp       
     GBFTCH Wyndhill Brett of Stagsden
   FTW Helmsway Honourable Lad af Guns Choice   
    GBFTCH Helmsway Hope
        
 Country Sports Abby     
     DKFTCH Buccleuch Quadrant af Lang
   FTW Country Sports Divine   
     SFTCH Country Sports Arrietta