PAPPA VILD

För lite mer än ett år sedan så blev Vild pappa till sin första kull med vackra Belle (Woodland Evenstar). / finfina valapr kom till värden och i helgen var det dags för vår avslutande träff efter ett års träning.
Kullen, vars tema var ädelstenar, har verkligen utvecklats till just sådana – en del lite opolerade andra skiner redan! Så som det ska vara i ettårs-åldern!
Underbart att höra att även hälsoresultaten skiner på dem som undersökt höfter och armbågar so far.
 
Extra fint är ju det att veta då kombinationen mellan Belle och Vild gjordes om igen i år. Denna gång blev det hela 10 valpar. Otroligt jämnt fördelade med 5 av varje kön och 5 gula resp svarta! Valparna är 4 veckor snart och bedårande fina – såklart!
 
Vild är en suverän trevlig hane med stort hjärta och stor hjärna – så som jag vill ha en hund. Vänlig, nyfiken, stark och med en enorm passion för apportering och vatten! 
Han växlar glatt mellan lek med patienter och mer allvarsamma uppdrag på andjakt eller roughshooting, där han verkligen kan konsten att koppla av vid min sida när mina spaniels arbetar framför och koppla på ben och näsa när han ska få apportera.