I VÄNTANS TIDER 

Det är inte bara julhögtid som stundar. På kennel Country Sports går vi i väntas tider på annat än julklappar, glögg och skinka.
Country Sports Abby, dotter till Diva och FTW Helmsway Honourable Lad är dräktig med DKFTCH Borrikanni Flush af Dalumore. En läcker kombination med fantastiskt påbrå.
 
Lilla Abby, ja för hon är inte någon stor springer, jäser i lugnan ro och det ska bli spännande att se vad det nya året för med sig.
 
I väntans tider är även Country Sports Pris, eller Duo som HAN kallas, som ska bli pappa för första gången. Han har parat labradoren Belle som tidigare fått valpar med min egen hane Vild. Belle är enligt uppgift tjock – riktigt tjock och förväntad nedkomst är runt juletid.
 
Ytterligare väntan blir det för er som väntar på att Skumpa ska paras med Vild. I skrivandes stund inget löp ännu och för min del får gärna jaktsäsongen ta slut, då hon just nu används på både de sista andjakterna samt fasan och harjakter.
 
I februari kommer en ytterligare Diva-dotter att paras nämligen Country Sports PrimaDonna. Likaså kommer jag att para en dotter till Exa (Divas halvsyster) nämligen Country Sports Glorious (e. Country Sports Killbegan u. Country Sports Extraordinary. Mer information om dessa kullar kommer inom kort.