GRATTIS 1-åringar och 4-åringar

Den 11 april 2020 var en påskafton. Det blev en annorlunda sådan för min del, då den spenderades I en BIA-bädd tillsammans med en minst sagt ivrigt bäddande Doris. När valpningen väl satte igång så var det som den mest naturliga sak för förstagångsmamman och bara några timmar senare låg det fem fina påskägg i bädden!
Nu – ett år senare är jag så otroligt glad över denna möjlighet – avkommorna mellan Doris och SFTCH Briarwisp Bomber af Guns Choice är jag mycket mycket nöjd med!
TACK till Lasse och framförallt matte Marie-Louise för det lååånga lånet av er juvel – hon satte onekligen sina avtryck!!
Grattis till C S Nemo, C S Marlin, C S Hank och töserna C S Destiny och C S Dory – å ja temat var såklart från filmen ”Hitta Doris”!
För fyra år sedan föddes Divas första kull tillsammans med SFTCH DKFTCH och dubbla mästerskapvinnaren Flushmore Pepper. Å vilken kull! Flera av avkommorna kom upp i vinnarklass på sin första jaktprovsstart, flera är mästerskapsmeriterade och en är SFTCH samt utsedd till Årets bästa jaktspaniel och Årets bästa svenskfödda hund! Att de sedan är friska och sunda och underbara att jaga med gör ju inte saken sämre!
Jag är osvenskt omåttligt stolt över min tikllinje som fortsätter att bevisa sitt värde – GRATTIS till SFTCH C S First Lady, C S PrimaDonna, C S Grandiosa, C S Noblesse, C S Il Divo och C S Prima Uomo – namn som passar enastående valpar!