Country Sports Omni & Tullyah MacDuff

C S Omni kallas även för Kiara och är från min Flammas andra kull med Snus (Leadway Quint). Kiara bor till vardags hos Alex & Mimi Ivarsson i Åkarp, men lånas in för andra gången för avel. Hon fick sin första kull 2021och de valparna har verkligen utvecklats fint i både Sverige och Norge.
Kiara är en underbar familjehund som också används som apportör på små och några större jakter per år. Hon är otroligt snabb, har härlig vattenpassion, mycket mycket duktig på att spåra och är spontant med allt vilt.
Kiara är aningen mindre än sin mamma och pappa och har en mycket tät och vattenavvisande päls.
 
 
Blivande pappa Mac är en otroligt cool hane som hans ägare Kristian Raevsager importerat till Danmark från Nordirland. Han är ganska nätt i storleken, ca 26 kg muskler. Kristian beskriver honom som en mjuk hund som har varit lätt att träna och han kvalificerade sig snabbt upp i vinnarklass på jaktprov. Han är mjuk och fin i munnen och spontant på allt vilt.
Mac har HD A/A, ED 0/0, DNA-testad fri från EIC, CNM, PRA, SD2.
 
Med denna kombinationen så hoppas jag på kraftfulla lättlärda jakthundar med alla egenskaper som behövs även för den som vill gå på jaktprov. Coola hundar med fokus och koncentration där det behövs och förmåga att arbeta självständigt när det krävs. Givetvis önskar jag dem alla att bli som mamma Kiara till lynnet – ljuvlig!
 
Kiara kan komma i löp närsomhelst från november och framåt.
      GBFTCH Leadburn Mist  
   GBFTCH Jocksburn Jock     
      Jocksburn Roxy  
 Tullyah McDuff       
      GBFTCH IEFTCH Miller Mcduff 
   Tullyah Izzy      
      GBFTCH Highwalk Kerry  
Valp         
      GBFTCH Leadburn Viceroy 
   Leadway Quint of Country Sports     
      Dargdaffin Hannah  
 Country Sports Omni       
      MPM12 DKFTCH DKTM Jobeshill Olof 
   Country Sports Flame     
      MPM 08 SFTCH SWTM Perdix Gundogs Proud Mary