10 år idag

Om en vecka går fort, så har ju 10 år förflutit oerhört snabbt sedan den där dagen då jag och Tommy och Pia Svensson satt hoptryckta i “valprummet” och väntade in Strimmas valpar.
 
Strimma (Roughshooters Staropramen) var den första tiken som jag lånade in för att kunna fortsätta en separat linje efter mina Lina. Den ena linjen är ju SFTCH Roughshooters Abbey och den andra blev alltså FTW Roughshooters Staropramen.
 
Strimmas pappa hette FTW Brackendale Scott of Roughshooters och med honom parade jag Lina två gånger. Det blev två stora fina kullar, där några av valparna fortfarande lever, 13 och 14 år gamla!
 
Nåväl, resultatet av Strimmas parning med GBFTCH Whitehope Revel blev 4 valpar. En av dem C S Gamekeeper, som lagom till sin 10 årsdag är både farmor och mormor! Något jag är väldigt glad över då hennes anlag får fortsatt spridning.
 
Game är, liksom mina andra “pantertanter” Nelli och Tina, pigg och stark trots sin aktningsvärda ålder. Vi har jagat massor i höst och det är alldeles underbart med en rutinerad och pålitlig jaktkompis som alltid gör sitt bästa. Å liksom många av mina andra hundar så är hon även en klippa på mitt civila arbete där hon möter patienter i olika svåra livssituationer.
 
Som alltid är jag otroligt och oändligt tacksam över möjligheten för 10 år sedan att få låna mamma Strimma till denna kull – TACK Pia o Tommy än en gång och GRATTIS till er Happy och till Skalman och Tixa, som fortfarande är still going!