COUNTRY SPORTS KENNELLÄGER DEL 2

Under hela lördagen fick hundarna ett antal släpp, alltid i par med en annan hund. Terrängen var bitvis ganska prövande då viltåkrarna var helt orörda och mycket täta, vilket gav fåglarna goda möjligheter till skydd.
Under eftermiddagen blev terrängen väldigt annorlunda då en del ekipage fick gå längsmed en bäck med mycket tätt gräs. Så tätt att hundarna – och en del förare – bitvis arbetade i vattnet!
Här fick även labbarna bekänna färg med svåra apporter på andra sidan bäcken och långt upp på land. Underbart att se alla glada tillrop och applåder när det lyckades att få hem en svår fågel!
 
Jag vill rikta ett STORT och INNERLIGT TACK till alla er som kom från kors och tvärs i Sverige! Som jag sa – det är så fantastiskt att få denna uppbackning av er på dessa arrangemang och ännu mer fantastiskt att se hur era – våra hundar utvecklats under åren. TACK för allt jobb ni lägger ner oh alla mil ni reser, TACK för alla härliga skratt och glada miner. TACK för alla glädjetårar och all kärlek!
 
STORT TACK till Thomas Andersson som upplåter sina marker till vår träning. Det är ovärderligt med unga hundar och ibland oerfarna förare att få dessa möjligheter.
STORT TACK till alla mina apportörer som gjorde fina och minnesvärda apporter – jag är så stolt över er också!
STÖRST TACK vill jag ge till Lasse Sloth som återigen spred glädje och kunskap omkring sig under två långa och intensiva dagar samt till pappa Kjell som alltid finns där. Utan dig vore ingenting möjligt!