6 år idag – GRATTIS

Porter & Etta med sina valpar
Porter & Etta med sina valpar

För sex år sedan genomgick jag den värsta valpning i mitt ”uppfödarliv”. Min tik Etta skulle föda sin första kull valpar (e. Sheena´s Porter), och hon var gigantiskt tjock. Valpningen kom igång och ut kom det fullgångna, fina men dödfödda valpar. Av de totalt 10 födda valparna levde endast två, men de var desto livkraftigare.

Detta var min första kull som drabbats av herpesvirus…. En förfärlig erfarenhet, för mig men framför allt för Etta, som letade efter de andra valparna under flera dagar.

Dunderklumpen och Heffaklumpen blev de underbara valparnas arbetsnamn, då de blev så supertjocka av alla mat som Etta producerade. 

Efter ett tag fick de mer passande namn C S Beretta’s Perennia, som idag kallas Chilli och hanen heter C S Beretta’s Eel och kallas Tamm.

Båda jagar och har det bra med sina ägare och idag hoppas jag att ni får det lite extra bra på er 6-årsdag!

Grattis!