Emma & Milos valpar sista veckorna med gänget 

Idag är det 9 veckor sedan lilla Mini (C S Enchantress) kom till världen. Aningen överraskande med ett dygn för tidigt, men den lilla starka tösen visade vägen för de andra finfina syskonen.
Emma har varit en enastående fin mamma med en hängivenhet och kärlek för sina små, som endast slås av hennes syster (Diva). Det är ljuvligt med sådana fina mammatikar.
 
Valparna har utvecklats fint och anammat ”the wild and crazy spanielstyle” med råge. Fullt ös från morgon till kväll med paus för mat och uppladdande sovstunder. 
Veterinärbesiktningen var en upplevelse! Sällan har jag skrattat så mycket över alla upptåg, men fantastiskt med frimodiga och alerta och orädda valpar. Känns härligt bekräftande när veterinären klappar om en och säger att man kan vara stolt över sina avkommor!
 
Alla valpar som ska lämna huset har nu gjort det. Så även mamma Emma. För mig som inte alls tycker om avsked blev det lite extra känslosamt att säga farväl till Emma. Jag är familjen Fång evigt tacksam för möjligheten att låna in henne för denna kull.
 
Och jag är så otroligt tacksam och stolt över de fina ord som följer rapporterna från den nya hemmen. Trygga stabila valpar med en stor portion nyfikenhet och bus. Jag glädjer mig verkligen åt att följa er. LYCKA TILL!
 
Å här hemma glädjer jag mig åt att få lära känna C S Ace och Hearts och C S Magician lite extra. Esset och Hokus Pokus ska snart få sina egna sidor här på webben också.